Visokošolsko inovacijsko središče VIS TDC ICTEE®

Cyber Reaktor: Uporabniku prilagojeni sistemi z detekcijo emocij

Z današnjim razvojem tehnologij pridobivajo računalniški in mobilni sistemi vedno širši krog uporabnikov. S tem ko se širi krog uporabnikov, pa se pojavljajo tudi večje zahteve oziroma želje, ki jih uporabniki izražajo pri delu s programskimi aplikacijami.

V okviru predavanja Cyber Reaktor bodo predavatelji Marko Tkalčič, Matevž Kunaver in Tomaž Požrl predstavili področje uporabniku prilagojenih storitev, ki se ukvarja s tem, kako uporabniku olajšati delo z računalnikom oziroma kako ta proces narediti bolj prijeten. Predavatelji bodo tudi predstavili prototip sistema za zaznavanje čustev uporabnika ter možnosti uporabe tako pridobljenih informacij o uporabnikih v uporabniku prilagojenih sistemih.

Cyber Reaktor bo potekal v sredo 24. marca 2010, ob 16. uri,
v Multimedijski dvorani Fakultete za elektrotehniko.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenega števila udeležencev je OBVEZNA prijava na: cyber.reaktor@tdc.si ali Facebook skupini Cyber Reaktor.

Z udeležbo na dogodku udeleženec soglaša z objavo vseh posnetkov dogodka na spletnih straneh nosilca in organizatorja dogodka, izključno za namene njegove promocije.

 

Wednesday, 17. 3. 2010 - 16:33 |

Copyright © 2008 Tehnološka mreža ICT in Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani