Visokošolsko inovacijsko središče VIS TDC ICTEE®

Četrti Cyber Reaktor: JU3 BOM PA PODJETNIK

Pod okriljem projekta TDC (Tehnološki Design Center) bo tudi v novembru organiziran sedaj že četrti Cyber Reaktor, ki sledi osnovni ideji: »Moja kariera se začenja že na faksu«.

Cyber Reaktor izobraževanja so namenjena študentom, ki lahko tako preko zanimivih in izkušenih gostov pridobijo ključne informacije, kako uresničiti dobro poslovno idejo, kako se izogniti problemom na podjetniški poti, skratka kako najbolj učinkovito priti do uspeha. Zakaj ne bi znanje, katerega nudi fakulteta združili z inovativnostjo in začeli uspešno kariero?

Kako sestaviti dober tim in ga voditi, kako pridobiti in učinkovito porabiti finančna sredstva, kako in kje spoznati 'ta prave' ljudi ... pa bodo teme tokratnega Cyber Reaktorja z naslovom

JU3 BOM PA PODJETNIK,
ki bo potekal v torek, 25. novembra 2008 ob 17. uri
v Multimedijski dvorani na Fakulteti za elektrotehniko.

Potekal bo tudi neposredni prenos razprave preko spretnega portala www.tdc.si.

Tokratni gosti bodo: Kristjan Pečanac (vizionar s široko paleto izkušenj), Jure Mikuž (direktor sklada tveganega kapitala), Mateja Mešl (svetovalka sklada tveganega kapitala) ter Bojan Likar (serijski visokotehnološki podjetnik).

Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: cyber.reaktor@tdc.si ali na Facebook portalu. Udeležence čakajo uporabne nagrade, udeležba Cyber Reaktorja pa je za študente brezplačna.

Več o dogodku na spletni strani www.tdc.si!

Updejtaj se tudi ti!

 

ponedeljek, 24. 11. 2008 - 08:27 |

Copyright © 2008 Tehnološka mreža ICT in Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani