Visokošolsko inovacijsko središče VIS TDC ICTEE®

Cyber Reaktor: Pimp my iPhone

Phone aplikacije, tehnologije in možnosti razvoja iPhone platforme.
Predstavitev priložnosti sodelovanja na projektu iPhone.

Tokratni Cyber Reaktor, ki ga organizira TDC (Tehnološki Design Center), bo v središče postavil iPhone in široko paleto možnosti ter kreativnih izzivov iPhona. Glavni poudarki bodo na platformi in tehnologijah, ki jih omogoča iPhone.

Tokrat bodo skrivnosti iPhona razkrivali:
KRISTJAN PEČANAC, futurist,
SIMON BELAK, tehnološki frik,
PRIMOŽ ZELENŠEK, vodja projekta iPhone.

Primož Zelenšek bo predstavil razvoj projekta, pod okriljem TDCja, iPhone in možnosti sodelovanja na projektu za študente FE in FRI, Simon Belak se bo kot izkušeni poznavalec mnogih tehnologij in odličen programer dotaknil tehnologije ter neodkritih priložnosti iPhona, Kristjan Pečanac pa bo vizionarsko podal pregled nad tem, kaj vse nas še čaka v prihodnosti na mobilno aplikativnem področju. Na voljo bo tudi dovolj časa za vprašanja in diskusijo. Pridružite se nam in videli boste, da iPhone ni samo telefon, ampak mnogo več.

Cyber Reaktor: Pimp my iPhone bo potekal v torek, 3. marca 2009 ob 17. uri
v Multimedijski dvorani na Fakulteti za elektrotehniko.

Potekal bo tudi neposredni prenos z možnostjo interaktivne vključitve v razpravo preko spretnega portala www.tdc.si. Povezava bo omogočena na dan dogodka.

Udeležba je za študente brezplačna. Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: cyber.reaktor@tdc.si ali Facebook skupini Cyber Reaktor.

 

ponedeljek, 23. 2. 2009 - 21:35 |

Copyright © 2008 Tehnološka mreža ICT in Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani